مدیرعامل تپسی، مصطفی سیدحسینی، در یک نشست خبری با عنوان «تپسی با حرکت معنا پیدا میکند» درباره عملکرد این شرکت و چالشهایش با اسنپ صحبت کرد. او تأکید کرد که اگر تپسی نتواند رفتارهای ضدرقابتی اسنپ را مهار کند، هیچ پلتفرم دیگری قادر به مقابله با این انحصار نخواهد بود.
داستان انحصارطلبی اسنپ از زبان مدیرعامل تپسی
عملکرد ۸ ماهه تپسی در سال ۱۴۰۳
به گفته سیدحسینی، تپسی Tapsi اکنون در بیش از ۳۰ شهر ایران فعال است، اما ۷۵ درصد سفرها در هشت شهر اصلی شامل تهران، مشهد، تبریز، قم، اصفهان، شیراز، کرج و اهواز انجام میشود. او رشد ریالی ۱۳۱ درصدی تپسی در آبان ۱۴۰۳ را به افزایش تعداد سفرها نسبت داد و اعلام کرد تعداد سفرهای آبان نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو برابر شده است. همچنین برای اولین بار درآمد ماهانه این شرکت از ۲۰۰ میلیارد تومان عبور کرده است.
سهم بازار و چالش با اسنپ
مدیرعامل تپسی ادعای اسنپ مبنی بر سهم ۸ درصدی تپسی از بازار را رد کرد و گفت که در هشت شهر اصلی، سهم تپسی به ۲۳ درصد میرسد. او همچنین به رشد ۲ برابری تعداد سفرها در تهران و رشد ۱۲۰ درصدی در مشهد اشاره کرد.
بهترین بیلبورد تبلیغاتی و تبلیغات محیطی ایران (تابستان ۱۴۰۳)
وضعیت سوپراپ تپسی
سیدحسینی اعلام کرد که تپسی ۳۰ درصد از بازار ارسال فوری مرسولات شهری را در اختیار دارد و مشکلات ایجادشده توسط قراردادهای انحصاری اسنپ، توسعه سرویسهایی مانند تپسیفود را دشوار کرده است. او اظهار امیدواری کرد که با تغییرات اعمالشده در تپسیشاپ، عملکرد این بخش نیز بهبود یابد.
شکایت و روند قانونی
او درباره شکایت تپسی از رویههای ضدرقابتی اسنپ گفت: «اگر تپسی نتواند این انحصار را بشکند، هیچ کسبوکار دیگری توان مقابله با آن را نخواهد داشت.» به گفته او، پرونده در شورای رقابت با مستندات قوی در جریان است و رای نهایی تا دیماه ۱۴۰۳ صادر خواهد شد.
شرکت تبلیغاتی و فهرست آژانس تبلیغاتی معروف ایران براساس نتایج گوگل (پاییز ۱۴۰۳)
موانع در بازار سفارش آنلاین غذا
مدیرعامل تپسی اشاره کرد که ۷۰ درصد سفارشهای آنلاین غذا در تهران به دلیل قراردادهای انحصاری اسنپ، به تپسی نمیرسد. او اظهار داشت که در حوزه سفارش غذا، شکایت تنها راه باقیمانده برای تپسی بوده است و رای شورای رقابت میتواند نقشی کلیدی در باز کردن مسیر رشد این شرکت داشته باشد.