- نتایج مهم مطالعه اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2020
- روش انجام مطالعه
- حجم صنعت اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2020 به حدود 9.7 میلیارد دلار خواهد رسید
- بیش از 380 آژانس و پلتفرم اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2019 تأسیس شدند
- نرخ تعامل میکرواینفلوئنسرها و نانواینفلوئنسرها بیشتر از سوپراستارهای شبکههای اجتماعی است
- میزان جستجوی کلمه اینفلوئنسر مارکتینگ (Influencer Marketing) در گوگل همچنان در حال افزایش است
- تقریباً در تمام کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ از اینستاگرام استفاده میشود
- یک تغییر روند آشکار از همکاری با مگا اینفلوئنسرها به سمت همکاری با میکرو اینفلوئنسرها مشاهده میشود
- حدود 80 درصد مشارکتکنندگان قصد دارند یک ردیف بودجه مشخص برای اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2020 داشته باشند
- دو سوم مشارکتکنندگان در مطالعه قصد دارند هزینههای خود را برای اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2020 افزایش بدهند
- تقریباً 80 درصد از مشارکتکنندگان قصد دارند حداقل 10 درصد از بودجه بازاریابی خود در سال 2020 را به اینفلوئنسر مارکتینگ اختصاص دهند
- اکثر کارشناسان بازاریابی اعتقاد دارند که مشتریان جذبشده از طریق اینفلوئنسر مارکتینگ کیفیت بالاتری نسبت به مشتریان جذبشده از سایر کانالها دارند
- حدود 80 درصد کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ در داخل خود شرکتها مدیریت میشوند
- آگاهی از برند همچنان مهمترین هدف شرکتها از اجرای کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2020 است ولی میزان محبوبیت فروش رو به افزایش است
- تقلب اینفلوئنسرها یکی از نگرانی رو به رشد در میان شرکتهاست
- از نظر برندها یافتن اینفلوئنسر مناسب برای کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ سختتر از گذشته شده است
- مشارکتکنندگان در این مطالعه میگویند 47% بودجه اینفلوئنسر مارکتینگ خود را به میکرو اینفلوئنسرها اختصاص میدهند
وبسایت Influencer Marketing Hub در گزارش سال 2020 بنچمارک اینفلوئنسر مارکتینگ خود با مطالعه 4000 آژانس و کارشناس بازاریابی، دیدگاهها و نقطه نظرات آنها را در رابطه با اینفلوئنسر مارکتینگ جویا شد. علاوه بر نتایج این مطالعه، مشاهدات آماری CreatorIQ که ارائهدهنده خدمات نرمافزاری برای اینفلوئنسر مارکتینگ است نیز در این گزارش آمده است.
مهمترین خروجی این مطالعات و آمارها این است که اینفلوئنسر مارکتینگ کماکان یک روش بسیار محبوب و کارآمد بازاریابی است. با اینکه این صنعت منتقدین زیادی دارد، کماکان کارایی و تاثیرگذاری خود را حفظ کرده است. در این مقاله خلاصهای از نتایج بهدستآمده از مطالعه اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2020 را بررسی خواهیم کرد.
نتایج مهم مطالعه اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2020
حجم صنعت اینفلوئنسرمارکتینگ در سال 2020 به حدود 9.7 میلیارد دلار خواهد رسید.
بیش از 380 آژانس و پلتفرم بازاریابی با تمرکز روی اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2019 تأسیس شدند.
به طور میانگین هر یک دلاری که برای خرید رسانه در این حوزه هزینه شده 5.78 دلار آورده داشته است.
میزان همکاری برندهای بزرگ با میکرواینفلوئنسرها نسبت به سال 2016، 300% افزایش داشته است.
نزدیک به 90 درصد تمام کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ از اینستاگرام به عنوان یکی از رسانههای خود استفاده میکنند.
شرکتهای بزرگ تعداد اینفلوئنسرهای حاضر در کمپینهای خود نسبت به دو سال قبل، تقریباً دو برابر کردهاند.
نزدیک به 80 درصد جامعه مورد مطالعه اعلام کردهاند در سال 2020 یک ردیف بودجه مشخص را به اینفلوئنسر مارکتینگ اختصاص خواهند داد.
65 درصد جامعه مورد مطالعه، میزان بازگشت سرمایه کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ خود را محاسبه میکنند.
متداولترین معیار سنجش موفقیت کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ در حال حاضر میزان فروش یا همان نرخ تبدیل است.
تقلب اینفلوئنسرها یک نگرانی فزاینده از نظر جامعه مورد مطالعه است.
بیش از دو سوم جامعه مورد مطالعه با پدیده تقلب اینفلوئنسرها مواجه شدهاند.
68% جامعه مورد مطالعه، ترجیح میدهند از اینفلوئنسر مارکتینگ در قالب کمپینها استفاده کنند نه به صورت دائمی.
پیدا کردن اینفلوئنسر مناسب مهمترین دغدغه شرکتهایی است که میخواهند خودشان کمپین خود را مدیریت کنند.
اگر قصد راهاندازی کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ دارید، میتوانید از خدمات تبلیغات دیجیتال و اینفلوئنسر مارکتینگ آژانس دیجیتال مارکتینگ لاوان استفاده کنید. همچنین برای دریافت مشاوره میتوانید با شماره ۸۸۸۷۰۷۲۲ تماس بگیرید.
روش انجام مطالعه
برای این مطالعه 4000 فرد یا شرکت از حوزههای مختلف مورد بررسی قرار گرفتهاند. 34% مشارکتکنندگان خود را برند یا نماینده برند توصیف کردهاند، 31% در آژانسهای بازاریابی و 4% نیز در آژانسهای روابط عمومی کار میکنند. بقیه افراد نیز در حوزهها و تخصصهای متنوعی مشغول به کار هستند.
70 درصد جمعیت مورد مطالعه در حوزه B2C و 30 درصد بقیه نیز در حوزه B2B فعال هستند. بیشترین افراد مشارکتکننده در صنایع مد و زیبایی (24%)، سفر و سبک زندگی (13%)، سلامت و تندرستی (12%)، بازی (7%)، ورزش (5%) و خانواده، مراقبت از فرزندان و خانهداری (5%) بودند، 31% باقیمانده نیز به صنایع و دستهبندی متنوع و مختلف تعلق داشتند. ترکیب صنایع مورد بررسی در این مطالعه تقریباً فضای بازار اینفلوئنسر مارکتینگ را به خوبی مدل میکند.
45% مشارکتکنندگان در این مطالعه از ایالات متحده، 16% از اروپا، 12 از آسیا، 5% از آفریقا و 15% نیز از سایر نقاط دنیا بودند. بیشتر افراد مورد مطالعه به شرکتهای نسبتاً کوچک تعلق داشتند، 40% آنها از شرکتهایی با تعداد کارمند کمتر از 10 نفر بودند. 22% افراد مورد مطالعه از شرکتهایی بودند که 10 تا 50 کارمند داشتند، 14% از شرکتهایی با 50 تا 100 کارمند، 13% از شرکتهایی با 100 تا 1000 و 10% نیز از شرکتهای بزرگ با تعداد کارمندان بیش از 1000 نفر بودند.
حجم صنعت اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2020 به حدود 9.7 میلیارد دلار خواهد رسید
یکی از بهترین راهها برای مشاهده رشد اینفلوئنسر مارکتینگ بررسی روند افزایش حجم بازار این صنعت در سالهای اخیر است. در سال 2016، ارزش کل بازار این صنعت 1.7 میلیارد دلار بود. از آن سال تا به امروز این حجم هر ساله با سرعت زیادی رشد کرده است و حداقل رشد سالانه آن چیزی حدود 50% بوده است. این بدین معنی است که حجم صنعت اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2020 به رقم 9.7 میلیارد دلار خواهید رسید.
بیش از 380 آژانس و پلتفرم اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2019 تأسیس شدند
از زمانی که اینفلوئنسر مارکتینگ به عنوان یک صنعت شناخته شده است، شرکتها و پلتفرمهای زیادی برای پشتیبانی برندها و اینفلوئنسرها و تسهیل فعالیتهای این حوزه شکل گرفتهاند. اینفلوئنسر مارکتینگ بدون استفاده از خدمات این شرکتها و برنامهها بسیار کند و زمانبر خواهد بود، مخصوصاً مرحله پیدا کردن اینفلوئنسر مناسب انرژی و زمان زیادی میطلبد.
در 12 ماه گذشته، 380 پلتفرم و آژانس اینفلوئنسر مارکتینگ وارد بازار این صنعت شدهاند. در سال 2015 تعداد این شرکتها و پلتفرمها فقط 190 مورد بود. این تعداد در سال 2016 به 335 مورد رسید و در سالهای 2017، 2018 و 2019 به ترتیب به اعداد 420، 740 و 1120 رسید. تعداد پلتفرمها و شرکتهای اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2019 چیزی حدود سه برابر تعداد این شرکتها در سال 2017 است و این بیانگر گرایش فزاینده شرکتها به برونسپاری فعالیتهای مرتبط با اینفلوئنسر مارکتینگ است.
نرخ تعامل میکرواینفلوئنسرها و نانواینفلوئنسرها بیشتر از سوپراستارهای شبکههای اجتماعی است
بیش از 100 هزار پورفایل اینفلوئنسر در پلتفرمهای اینستاگرام، تیک تاک و توئیتر مورد بررسی قرار گرفتند تا رابطه بین تعداد فالوئرها و نرخ تعامل مورد بررسی قرار بگیرد. نتیجه این مطالعه این بود که اینفلوئنسرهایی که تعداد فالوئر بیشتری دارند نرخ تعامل کمتری نسبت به اینفلوئنسرهایی دارند که فالوئرهایی کمتری دارند.
این امر در اینستاگرام به وضوح مشخص است؛ نرخ تعامل نانو اینفلوئنسرها با تعداد فالوئر کمتر از 1000 نفر، تقریباً هفت برابر نرخ تعامل مگا اینفلوئنسرهایی است که بیش از 100 هزار فالوئر دارند (7.2% در برابر 1.1%). این روند در مورد سایر طبقهبندیهای اینفلوئنسرها نیز صادق است.
در مورد پلتفرمهای دیگر تفاوت میان طبقههای مختلف اینفلوئنسرها این قدر شدید نیست اما همین الگو در آنها نیز مشاهده میشود. به طور کلی نرخ تعامل در توئیتر کمتر از سایر پلتفرمهاست. اینفلوئنسرهای توئیتری که کمتر از 1000 فالوئر دارند، نرخ تعامل 1.4 درصدی دارند. در حالی که اینفلوئنسرهایی که بیش از 100 هزار فالوئر دارند نرخ تعامل 0. 3 درصدی دارند.
نرخ تعامل در تیک تاک در تمام سطوح تعداد فالوئر بیشتر از سایر پلتفرمهاست اما در تیک تاک نیز با افزایش تعداد فالوئر میزان نرخ تعامل کاهش مییابد. نانو اینفلوئنسرها در تیک تاک نرخ تعامل 9.38 درصدی دارند در حالی که سوپراستارهای تیک تاک نرخ تعاملی حدود 5.3 درصد دارند.
میزان جستجوی کلمه اینفلوئنسر مارکتینگ (Influencer Marketing) در گوگل همچنان در حال افزایش است
میزان جستجوی کلمه Influencer Marketing از 3900 جستجو در ماه در سال 2015 به 6460 جستجو در سال 2016 و 21000 جستجو در سال 2017 رسید و این مقدار در سال 2018 به 61000 جستجو در ماه رسید. با اینکه نرخ رشد تعداد جستجوها کمی کاهش داشته اما تعداد جستجوها همچنان در حال افزایش است و سال 2019 به 70000 جستجو در ماه رسید. با توجه به نرخ رشد تعداد جستجوها خیلی طول نخواهد کشید تا به عدد 100 هزار جستجو در ماه برسیم.
تقریباً در تمام کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ از اینستاگرام استفاده میشود
CreatorIQ پلتفرمهای شبکه اجتماعی را که برندها برای اجرای کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ از آن استفاده میکنند مورد بررسی قرار داده است. از سال 2015 که این بررسی انجام میشده است اینستاگرام بیشترین محبوبیت را در بین پلتفرمها داشته است ولی تا سال 2019 این محبوبیت کماکان در حال افزایش است و در حال حاضر بیش از 90 درصد تمام کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ از اینستاگرام به عنوان یکی از رسانههای خود استفاده میکنند.
در مقابل، فیسبوک، توئیتر و یوتیوب نسبت به گذشته حضور کمرنگتری در کمپینها دارند. پینترست دائماً در حال نوسان بوده و در حال حاضر حدود 10 درصد کمپینها از این پلتفرم استفاده میکنند.
یک تغییر روند آشکار از همکاری با مگا اینفلوئنسرها به سمت همکاری با میکرو اینفلوئنسرها مشاهده میشود
دادههای CreatorIQ نشان میدهد که یک تغییر آشکار در میزان همکاری برندها با مگا اینفلوئنسرها و میکرو اینفلوئنسرها در حال وقوع است. در مورد کارایی بیشتر میکرو اینفلوئنسرها مطالب زیادی نوشته شده است و این دسته از اینفلوئنسرها از نظر فالوئرهایشان تخصص بیشتری در حوزههای مخصوص خودشان دارند اما سلبریتیها و مگا اینفلوئنسرها بخاطر شهرتشان فالوئرهای بیشتری دارند.
نسبت همکاری با مگا اینفلوئنسرها (افرادی که بیش از 1 میلیون فالوئر دارند) به میکرو اینفلوئنسرها (افرادی که کمتر از 100 هزار فالوئر دارند) از 1 به 3 در سال 2016 به 1 به 10 در سال 2019 رسیده است. این بدین معنی است که در حال حاضر به ازای هر مگا اینفلوئنسر در یک کمپین 10 میکرو اینفلوئنسر حضور دارد در حالی که این تعداد در سال 2016 سه نفر بود.
حدود 80 درصد مشارکتکنندگان قصد دارند یک ردیف بودجه مشخص برای اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2020 داشته باشند
رضایت شرکتها از نتایج کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ روی نحوه برنامهریزی آنها برای آینده تأثیرگذار بوده است. 78% مشارکتکنندگان در این مطالعه گفتهاند قصد دارند برای اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2020 بودجه مشخص اختصاص دهند.
دو سوم مشارکتکنندگان در مطالعه قصد دارند هزینههای خود را برای اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2020 افزایش بدهند
66 درصد افرادی که برای اینفلوئنسر مارکتینگ بودجهبندی کردهاند میگویند که مقدار بودجه اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2020 افزایش خواهند داد. 17 درصد نیز میخواهند مقدار بودجه خود را برای سال 2020 در رقمی که برای سال 2019 تعیین کرده بودند ثابت نگه دارند. 13 درصد نیز در مورد میزان تغییرات بودجه خود تصمیم نگرفته بودند. در این میان 4 درصد نیز تمایل به کاهش بودجه اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2020 داشتند. این آمارها نشانه دیگری برای این موضوع است که اینفلوئنسر مارکتینگ کماکان با قدرت به راه خویش ادامه میدهد.
تقریباً 80 درصد از مشارکتکنندگان قصد دارند حداقل 10 درصد از بودجه بازاریابی خود در سال 2020 را به اینفلوئنسر مارکتینگ اختصاص دهند
اینفلوئنسر مارکتینگ تنها یک بخش از آمیخته بازاریابی شرکتهاست و اکثر شرکتها بودجه بازاریابی خود بین رسانههای مختلفی تقسیم میکنند تا بیشترین تأثیرگذاری بر مخاطبین را داشته باشند. بسیاری از شرکتها قصد دارند که در آمیخته بازاریابی خود از اینفلوئنسر مارکتینگ نیز بهره ببرند.
39 درصد از شرکتها بین 10 تا 20 درصد از بودجه بازاریابی خود را به اینفلوئنسر مارکتینگ اختصاص میدهند. همچنین 23 درصد از شرکتها نیز 20 تا 30 درصد بودجه بازاریابی خود را به اینفلاوئنسر مارکتینگ اختصاص میدهند. این آمار بیانگر اهمیت رو به رشد این نوع بازاریابی در آمیخته بازاریابی شرکتهاست. این اهمیت در بعضی شرکتها به جایی رسیده است که 9 درصد شرکتها بیش از 40 درصد بودجه بازاریابی خود را به اینفلوئنسر مارکتینگ اختصاص دادهاند. به طور کلی 78 درصد از شرکتها بیش از 10 درصد بودجه بازاریابی خود را به اینفلوئنسر مارکتینگ اختصاص دادهاند.
اکثر کارشناسان بازاریابی اعتقاد دارند که مشتریان جذبشده از طریق اینفلوئنسر مارکتینگ کیفیت بالاتری نسبت به مشتریان جذبشده از سایر کانالها دارند
شرکتها برای اهداف متفاوتی از کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ استفاده میکنند. خیلی از شرکتها فقط به دنبال افزایش آگاهی مخاطبین از برند خود هستند و بعضی نیز بیشتر به دنبال افزایش مستقیم میزان فروش هستند.
اکثر مشارکتکنندگان در مطالعه وضعیت اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2020، معتقدند که مشتریان جذبشده از طریق کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ بسیار باکیفیت هستند. 72 درصد از مشارکتکنندگان اعتقاد دارند که مشتریان جذبشده از طریق اینفلوئنسر مارکتینگ باکیفیتتر از مشتریان جذبشده از طریق سایر کانالهای بازاریابی هستند.
حدود 80 درصد کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ در داخل خود شرکتها مدیریت میشوند
78 درصد مشارکتکنندگان در این مطالعه، کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ در داخل شرکت مدیریت میکنند و 22 درصد دیگر از خدمات آژانسها و پلتفرمهای مخصوص اینفلوئنسر مارکتینگ استفاده میکنند.
از آنجایی که کار کردن با تعداد زیاد اینفلوئنسرها در کمپینهایی که از میکرو اینفلوئنسرها و نانو اینفلوئنسرها استفاده میکنند برای شرکتها سخت است، آنها بیشتر در این کمپینها به سراغ آژانسهای متمرکز بر خدمات اینفلوئدنسر مارکتینگ میروند یا از پلتفرمهای مخصوص اینفلوئنسر مارکتینگ استفاده میکند. با توجه به گرایش هر چه بیشتر به استفاده از اینفلوئنسرهای کوچکتر در کمپینها، گرایش شرکتها به برونسپارذی کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ رو به افازیش است.
آگاهی از برند همچنان مهمترین هدف شرکتها از اجرای کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ در سال 2020 است ولی میزان محبوبیت فروش رو به افزایش است
40 درصد از مشارکتکنندگان در این مطالعه میگویند که هدف آنها از کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ، افزایش آگاهی مخاطبین از برندشان است. 36 درصد از آنها نیز روی فروش تمرکز دارند. 24 درصد نیز هدف خود را دسترسی به محتوای تولیدشده توسط کاربران میدانند.
تقلب اینفلوئنسرها یکی از نگرانی رو به رشد در میان شرکتهاست
یکی از موضوعاتی که در سالهای اخیر خیلی به آن پرداخته شده است بحث تقلب اینفلوئنسرهاست. خوشبختانه ابزارهای زیادی وجود دارند که دست متقلبین را رو میکنند و این امر میتواند به کاهش تأثیر اتقبل اینفلوئنسرها در کارایی کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ بیانجامد. اما با همه این اوصاف، بحث تقلب اینفلوئنسرها هنوز هم از نگرانیهای مهم شرکتها و برندهاست و 68 درصد از آنها نگران این موضوع هستند.
بیش از دو سوم مشارکتکنندگان در این مطالعه مدعی هستند که در گذشته در معرض تقلب اینفلوئنسرها قرار گرفتهاند. این امر اهمیت استفاده از پلتفرمها و یا آژانسهای حرفهای اینفلوئنسر مارکتینگ را نشان میدهد، چرا که با استفاده از ابزارهای موجود میتوانند ریسک این موضوع را بسیار کاهش داد.
از نظر برندها یافتن اینفلوئنسر مناسب برای کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ سختتر از گذشته شده است
در این مطالعه از مشارکتکنندگان پرسیده شد که میزان سختی پیدا کردن اینفلوئنسر مرتبط با حوزه کاری خود را درجهبندی کنند. 23 درصد از آنها این کار را بسیار سخت و 62 درصد آن از نظر سختی متوسط ارزیابی کردند. تنها 14 درصد از مشارکتکنندگان این کار را ساده ارزیابی کردند.
با اینکه در حال حاضر پلتفرمهای بیشتری برای کمک به برندها برای یافتن اینفلوئنسر مناسب وجود دارند، نسبت شرکتهایی که این کار را سخت و بسیار سخت میدانند نسبت به گذشته افزایش داشته است. این امر نشان میدهد که پلتفرمهای مخصوص اینفلوئنسر مارکتینگ نتوانستهاند قابلیتهای خود را به خوبی برای شرکتها تبیین کنند و احتمالاً باید تمرکز بیشتر روی برنامههای تبلیغاتی و بازاریابی خدمات خود داشته باشند.
مشارکتکنندگان در این مطالعه میگویند 47% بودجه اینفلوئنسر مارکتینگ خود را به میکرو اینفلوئنسرها اختصاص میدهند
مشارکتکنندگان در این مطالعه میگویند 47% بودجه اینفلوئنسر مارکتینگ خود را به میکرو اینفلوئنسرها اختصاص میدهند، این در حالی است که فقط 23 درصد بودجه را به اینفلوئنسرهای مشهور اختصاص میدهند.
یکی از مسائلی که صنعت اینفلوئنسر مارکتینگ با آن دست و پنجه نرم میکند این است که شرکتها را از این امر آگاه کند که افراد مشهور لزوماً تاثیرگذار نیستند. واقعیت این است که مردم به میکرو اینفلوئنسرها خیلی بیشتر از ستارهها اعتماد دارند و احتمال اینکه به توصیه یک میکرو اینفلوئنسر عمل کنند خیلی بیشتر از این است که به توصیه یک سلبریتی واکنش نشان دهند.
پس تعجبی ندارد که هر چه دانش و تجربه شرکتها در مورد اینفلوئنسر مارکتینگ بیشتر میشود، کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ خود را به استفاده بیش از پیش از میکرو اینفلوئنسرها سوق میدهند.
کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ هم اکنون یکی از روشهای فوقالعاده برای در حوزه تبلیغات دیجیتال با هدف جذب مشتری و آگاهی از برند محسوب میشود. شرکت تبلیغاتی لاوان افتخار این را داشته است که تاکنون با بیش از ۱۵۰ ایفنلوئنسر در حوزههای مختلف همکاری داشته است.
اگر شما هم قصد راهاندازی کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ دارید، میتوانید از خدمات اینفلوئنسر مارکتینگ آژانس تبلیغاتی لاوان استفاده کنید. همچنین برای دریافت مشاوره میتوانید با شماره ۸۸۸۷۰۷۲۲ تماس بگیرید.
به نظر شما موفقترین کمپین اینفلوئنسر مارکتینگی که اخیرا اجرا شده متعلق به کدام برند بوده است؟
منبع:
https://influencermarketinghub.com/influencer-marketing-benchmark-report-2020/