آپارات و یوتیوب را باید رقیب قدرتمند نوشتن مقاله و متنهای نوشتاری بدانیم. روشهای سنتی نگارش گزارش طولانی را فراموش کنید. اگر به دنبال دیجیتال مارکتینگ و تبلیغ در شبکههای اجتماعی هستید باید به ویدئو مارکتینگ روی بیاورید.
در یک تحقیقی که به تازگی منتشر شده، 40٪ کاربران، از شبکههای اجتماعی برای تحقیق در مورد محصول مورد نظر خود استفاده کردهاند.
در دو قسمت قبلی مقاله، به بررسی نقش اینستاگرم و تاثیر اکسپلور اینستاگرام در تبلیغات و تبلیغات در فیس بوک پرداختیم.
در این مقاله به نقش آپارات و یوتیوب در تبلیغات پرداختهایم.
ویدئو؛ برگ برنده شما
اگر نشان دادن طرز کار و یا آموزش ویدئویی بخشی از استراتژی مارکتینگ محتوای شما است، آپارات و یوتیوب برای برند شما مناسب خواهد بود. دلیل این امر آن است که کاربران یوتیوب، سه برابر بیشتر احتمال دارد که تماشای یک فیلم آموزشی در یوتیوب را بر خواندن دستورالعملهای محصول ترجیح دهند.
شرکتها بیشتر و بیشتر از فرصتهای مارکتینگ محصول در یوتیوب مطلع میشوند. در سال 2018 ، 45٪ از بازاریابان گفتهاند كه قصد دارند یوتیوب را به استراتژی 2019 خود اضافه كنند.
در آپارات و یوتیوب کانال ایجاد کنید
با استفاده از یک کانال مختص به برند در آپارات و یوتیوب، میتوانید محتوای ویدیویی از قبیل قطعات ویدئویی معرفی محصول شما، آموزشها یا فیلمهای نظرات مشتریان را منتشر کنید که جزئیات کاملی درباره دلیل ارزشمند بودن محصول شما ارائه میدهد.
با تهیه ویدئوهای خود میتوانید اطمینان حاصل کنید که تمام جنبههای عالی محصول خود که باعث میشود تا از رقبای خود متمایز شوند را برجسته میکنید.
مطالعه بیشتر: سرویس اشتراک ویدیوی آپارات رکورد زد
از اینفلوئنسر مارکتینگ استفاده کنید
اگر خودتان فرصت تهیه ویدئو ندارید، حمایت مالی از محتوا، آموزش و یا بررسیهای یک اینفلوئنسر درباره محصولتان به شما این امکان را میدهد که به مخاطبان چنین شخصی دسترسی پیدا کنید. زیرا آنها بیشتر درباره پیشنهادات شما با فالوئرهای خود صحبت میکنند.
تبلیغات پولی را مدنظر قرار دهید
گذشته از ایجاد حساب کاربریتان یا استخدام یک اینفلوئنسر؛ میتوانید تبلیغات پولی را نیز در نظر بگیرید. یوتیوب چند سبک تبلیغ از جمله TrueView ، Preroll و Bumpers را ارائه میدهد.
این تبلیغات به شما امکان میدهد آگهی ویدیویی کوتاهی را به یوتیوب ارسال کنید که در ابتدا یا در وسط ویدیوها قرار می گیرد و با معیارها و ترکیب جمعیتی مدنظر برای برند شما مطابقت دارد.
چرا ویدئو مارکتینگ؟
آژانس Omnicore جزئیات بیشتری در مورد ظهور ویدئو مارکتینگ، میزان استفاده فعلی و دلایلی که ویدئو نتیجه بخش است را ارائه منتشر کرده است. آنگونه که شرکت تبلیغاتی و دیجیتال مارکتینگ «لاوان» در وبلاگ خود نوشته؛ درصد شرکتهایی که از ویدئو مارکتینگ استفاده میکنند از ۶۳٪ در سال ۲۰۱۷ به ۸۷٪ در سال جاری افزایش یافته است.
به راحتی می توان فهمید که چرا ویدئو به بخشی جدایی ناپذیر از استراتژی دیجیتال مارکتینگ تبدیل شده است: حواس بیننده – به ویژه بینایی و شنوایی – را به گونهای به خود مشغول میکند که تعداد انگشت شماری از دیگر انواع محتوا می توانند با آن رقابت داشته باشند.
به مخاطبان نوجوان و جوان فکر کنید
بین کلیه محتوای دیجیتالی موجود، ویدئو میزان مصرف بسیار بالایی دارد. نسل متولد دهه هشتاد به طور متوسط روزانه ۶۸ ویدئو در بسترهای مورد علاقه خود، مانند یوتیوب و اسنپ چت مشاهده می کند.
طول ویدئو میتواند به اندازه یک استوری اینستاگرام، کوتاه و به راحتی قابل تماشا باشد. یا میتواند یک فیلم طولانی باشد. نکته اصلی، یافتن نقطه اتصال مناسب بین برند شما و نسل متولد دهه هشتاد برای محتوای ویدیویی است.
دیجیتال مارکترها باید توجه داشته باشند که چه نوع ویدئوهایی نسل متولد دهه هشتاد را به بهترین وجه جذب میکند. آنها روزشان پر از عوامل استرسزا ناشی از دانشگاه و اجتماع است و برای دفع فشار به ویدیو روی می آورند.
اگر میخواهید بدانید چگونه باید برای نسل جدید تولید محتوا کنید، این مقاله را بخوانید.
منبع: https://blog.hubspot.com