امسال با شروع هفته کتاب ، شهر رنگ و بوی دیگری به خود گرفت. شهرداری تهران اینبار نیز با بیلبوردهای فرهنگی خود، « کتابخانهای به وسعت پایتخت » را در معرض دید شهروندان قرار داد.
برای اولینبار است که پایتختنشینان تصاويری از جلد کتابهای معروف را بر بيلبوردهای شهر میبینند. این کار فرهنگی که به همت شهرداری تهران صورت گرفته بهمنظو ترغیب مردم به کتاب خواندن است. شهرداری این کار فرهنگی را بر محور شعار « کتاب يعنی زندگی » انجام داده است. بر همین اساس برخی بیلبوردها علاوه بر معرفی کتاب، محتوای پندآموز و ترغیبکننده به کتاب خوانی را نیز دارد.
پیشاز این شهرداری تهران باتوجهبه ظرفیت بیلبوردهای شهر تهران، این شهر را به بزرگترين گالری هنری جهان تبدیل کرده بود. این سازمان سعی داشت اطلاعات فرهنگی پایتختنشینان را افزایش دهد و آنها را با آثار معروف نقاشی در جهان آشنا کند.
از طرفی در کنار فعالیتهای فرهنگی شهرداری، نشریات نیز با بهرهگیری از روشهای جدید سعی کردند مردم را به کتابخوانی دعوت کنند. آنها با استفاده از ظرفیت شبکههای اجتماعی مثل تلگرام و اینستاگرام و با همکاری هنرمندان عرصه سینما، تئاتر و نویسندگان مشهور، سعی دارند شوق خرید کتاب و مهمتر از همه کتابخوانی را در مردم ایجاد کنند.
ازجمله محتواهایی که در این شبکهها به اشتراک میگذارند، فیلمهای چند ثانیهای است که حاوی پیام دعوت هنرمندان به حضور در تاریخ و ساعت مقرری در فروشگاه این نشریات است.
این روش از تبلیغ، یعنی استفاده از مشاهیر بسیار هوشمندانه بوده و باتوجهبه گستردگی شبکههای اجتماعی توانسته است اطلاعرسانی بهموقع را انجام دهد.
مجموعه فعالیت شهرداری در این زمینه قابل توجه و ارزشمند ولی فکر نمی کنم نمایش جلد چندتا کتاب (هرچقدر هم معروف) مردم رو به کتاب خوانی سوق بده. منظورم این هست که خود شما به دفعات نمونه هایی رو مثال آوردید که یک شرکت داخلی، ایده و اجرای یک شرکت تبلیغاتی خارجی رو پیاده کرده بود، خب، ای کاش اینبار هم یک ایده ی موفق خارجی رو کپی می کردن به جای این اجرای فعلی.