هدف بسیاری از تبلیغات مرتبط با غذا این است که به کمک حس بینایی و شنوایی به فعال کردن حسهای فیزیکی مانند چشایی و بویایی مخاطبین بپردازند. القای احساس گرسنگی توسط تصویر یک همبرگر که از هر لحاظ عالی است یک تکنیک قدیمی و جاافتاده است. ویدئوی تبلیغاتی برگر کینگ در برزیل راه جدیدی برای تحریک حس چشایی و بویایی پیدا کرده است. آژانس تبلیغاتی بخش سائوپائولو برگر کینگ برزیل تبلیغی را به کمک ادواردو که فردی نابیناست ضبط کرده که در آن ادواردو به تحلیل همبرگر توسط حس لامسه میپردازد.
در صورتی که قصد تولید تیزر تبلیغاتی دارید میتوانید از خدمات تولید محتوا که توسط آژانس دیجیتال مارکتینگ لاوان ارائه میشود بهرهمند شوید. همچنین برای دریافت مشاوره رایگان میتوانید با شماره 02189337 داخلی 706 تماس بگیرید.
ادواردو با حس لامسه خود همبرگر دابل چدار برگر کینگ را توصیف میکند
توضیحهای ادواردو همبرگرها را به خوبی تشریح میکنند؛ او همبرگر دابل چدار را با عبارت انفجاری از چدار و نان آن را با عبارت نان نرم کنجدی توصیف میکند. بدون شک مهمترین قسمت این ویدئو شروع آن است که محیط صوتی آن فضای ویدئو را برای افراد نابینا مشخص میکند. به این کار Secondary Audio Programming یا SAP گفته میشود و به افراد حسی از صحنهای که قرار است با آن مواجه شوند میدهد. اما برگر کینگ در این ویدئو این قابلیت را به قابلیت اصلی این ویدئو تبدیل میکند و زیرنویسی که در تمام طول این ویدئو قرار دارد نیز برای افرادی تعبیه شده که ناشنوا هستند.
در آمریکا این صحنهسازی صوتی توسط Descriptive Video Services انجام میشود. این شرکت این خدمات را از زمان تأسیس خود در سال 1990 میلادی برای بسیاری از ویدئوها و برنامههای موفق انجام داده است. این اولین باری است که چنین تکنیکی در تلویزیون برزیل انجام شده است. این تکنیک نه تنها به این ویدئو کمک میکند تا پیام خود را سادهتر به مخاطبان برساند؛ بلکه روشی مناسب برای جذب مخاطب در ابتدای ویدئو است.
رابطه ویدئوی تبلیغاتی برگر کینگ و مسئولیتهای اجتماعی
رافائل دوناتو، قائم مقام آژانس تبلیغاتی برگر کینگ در برزیل میگوید: این کمپین دید شما را نسبت به افراد نابینا تغییر خواهد داد. زیرا ادواردو با اینکه نابیناست، این موضوع را به عنوان ضعف نمیبیند و بالعکس بسیار خندهرو است و مثل همه از خوردن همبرگر لذت میبرد.
برگر کینگ در طول فعالیت خود با راهاندازی کمپینهای مختلف بر علیه سسپیاستهای تبعیضآمیز مخاطبان زیادی را از اقشار مختلف جذب کرده است؛ برای مثال میتوان به کمپین آنها در مخالفت با پدیده “Pink Tax” اشاره کرد.