ارتباطات موثر برای هر مجموعه و هر مدیری بسیار حیاتی است. تجربه ثابت کرده که ارتباطات عالی معمولاً نشان دهنده برتری عمومی و رهبری قوی یک مجموعه است. به همین دلیل اطلاع داشتن در رابطه با بهترین شیوه های ارتباطی هنگام مدیریت بحران Crisis Communication برای شرکت ها و مدیران آنها اهمیت زیادی دارد.
4 کلید اصلی روش های ارتباطی برای مدیریت بحران
اخبار خوب را بیش از حد منتشر نکنید و اخبار بد را بیش از حد مخفی نکنید.
با اینکه به اشتراک گذاشتن اخبار خوب همیشه راحت و خوشایند است، اما انتقال اخبار بد یا خطرات احتمالی به صورت شفاف و به موقع اهمیت زیادی دارد.
هنگام مدیریت بحران مهم است که در هرکدام از آنها زیاده روی نکنید. به طور مثال اگر به عنوان مدیر یک شرکت یک قرار در رابطه با جذب سرمایه دارید، علاوه بر نکات مثبت و سود این سرمایه گذاری ، مخاطرات و ریسک های آن را نیز به اندازه و منطقی مطرح کنید. تا اعتماد سرمایه گذار به کسب و کار شما از بین نرود.
عمیق فکر کنید.
مردم به جزئیات توجه زیادی دارند. اینکه مدیران قوی چگونه با هم ارتباط برقرار می کنند نشان دهنده نحوه عملکرد آنها است. پس متفکرانه و مؤثر با سایرین ارتباط برقرار کنید.
بهترین فیلم علمی تخیلی و فانتزی در نتفلیکس + دانلود
در هنگام مدیریت بحران سکوت نکنید.
در هنگام بحران، به ویژه هنگامی که نشانه های آن نمایان می شوند ممکن است پاسخ مناسبی برای مخاطبان خود نداشته باشید. با این حال، مخاطب شما از شما انتظار دارد که به او اطمینان دهید از مشکل مطلع هستید و برای رفع آن تلاش می کنید.
صداقت و شفافیت هنگام مدیریت بحران باعث ایجاد اعتبار در بین مخاطبان شما می شود. می توانید با یک جدول ، زمانی را که می توانید اطلاعات بیشتری به اشتراک بگذارید را اعلام کنید.
در هنگام مدیریت بحران فعال باشید.
در این مورد زود رسیدن بهتر از دیر رسیدن است. برداشت های اولیه اهمیت زیادی دارند. اگر زمان ارتباط اولیه را از دست دهید هرگز فرصتی برای بازگشت به عقب و جبران ندارید.
اگر منتظر هستید تا تمام شرایط برای ارتباط موثر فراهم شود این کار به شما و ارتباطات شما ضربه می زند.
بهترین مدیران و شرکت ها هنگام مدیریت بحران همه موارد فوق را انجام می دهند. آنها زود و شفاف ارتباط برقرار می کنند و اخبار خوب و بد را با جزئیات زیاد به اشتراک می گذارند.