بدون شک رویدادی مثل جام جهانی 2014 از آن دسته اتفاقاتی است که همیشه بیشترین مخاطب را به خود اختصاص میدهد و همانطور که پیشبینی شده بود بیش از نیمی از جهان چه در کشورهای توسعه یافته و چه در کشورهای در حال توسعه و جهان سوم از دنبال کنندگانِ این رویداد جهانی محسوب میشوند.
از طرفی با نفوذ گوشیهای هوشمند و اینترنت در زندگی مردم و همهگیر شدن فعالیت در شبکههای اجتماعی (Social Network) این آمار و ارقام رنگی تازه به خود گرفتهاند. یکی از بیشترین تبادل نظرات و عکسهای منتشر شده در شبکههای اجتماعی مربوط به رویدادهای المپیک زمستانی سوشی در روسیه با 120 میلیون نظر و مراسم اسکار با 25 میلیون نظر بوده است و اکنون در حال ثبت رکوردی جدید در جام جهانی 2014 هستیم.
رکورد فعالیت در فیسبوک در جام جهانی 2014 شکسته شد و بیش از 1 میلیادر فعالیت در این شبکه اجتماعی ثبت شد.
تنها در یک روز بیش از 75 میلیون پست و کامنت و لایک توسط 31 میلیون نفر در بازی بین برزیل و شیلی منتشر شد. از آغاز مسابقات جام جهانی تا بهحال 220 میلیون نفر در حال انتشار محتوا، لایک و کامنت گذاشتن در مورد این مسابقات هستند.
برای دنبال کردن آمار و ارقام و اخبار مربوط به جام جهانی 2014 در فیسبوک به صفحه جام جهانی مراجعه کنید.
به ترتیب کشورهای برزیل، آمریکا، شیلی، مکزیک و اندونزی بیشترین کاربران فعال در شبکههای اجتماعی را داشتهاند.
شبکههای اجتماعی توئیتر نیز با آمادگی به استقبال رویداد جام جهانی 2014 آمده و با مهیا کردن و نمایش پرچم (hashflags) در کنار هشتگ (hashtag) کشورهای حاضر در جام جهانی 2014 و ایجاد صفحات مجزا برای هر رقابت و صفحاتِ هواداری برای تیمهای مختلف، بستری مناسب برای کُری خوانیها و ابراز احساساتِ مخاطبین فراهم کردند.
نگاهی به اینفوگرافیکهایی در مورد بازخورد حوادث جام جهانی در شبکههای اجتماعی را با هم مرور میکنیم:
دیدگاهها 0