داشتن یک کانسپت خوب، یکی از عوامل موفقیت در تبلیغات است که میتوان سالها از آن استفاده کرد و موجب ماندگاری در ذهن مخاطب Top of Mind میشود.
پیشتر از مورد کمپین شادی Happiness کوکاکولا صحبت کردهایم و اینبار نوبت کمپین موفق اسنیکرز Hungry در سالهای اخیر است.
جهت بررسی عملکرد کمپین گرسنگی اسنیکرز Snickers از هزار مخاطبی که در معرض این تبلیغ بودهاند، سوالاتی شده است.
مخاطبین هدف خریدار شکلات در نظر گرفته شد که آمار خرید آنها به شرح زیر است:
+ روزانه شکلات خریداری میکنند 3 درصد
+ بیشتر از یکبار در هفته 15 درصد
+ چندبار (معدود) در یکماه 35 درصد
+ تعداد کمی در هر سه ماه 18 درصد
+ و 15 درصد از آنها خریدار شکلات به حساب نمیآیند.
در بررسی دوم 63 درصد از مشتریان شکلات، اسنیکرز را امتحان کردهاند ولی 40 درصد از بطور منظم آن را مصرف میکنند. البته این موضوع را فراموش نکیند که محصولات M&M و Reese’s بیتشرین محبوبیت را داشتند.
مطالعه بیشتر: تیزر تبلیغاتی جذاب ماشین اشکودا
بطور کلی 20 درصد در انتخاب بعدی خود بازهم اسنیکرز را انتخاب میکردند ولی در خصوص 23 درصد این احتمال کمتر بوده است و این موضوع در مورد کسانی که قبلاٌ تبلیغات اسنیکرز را دیده بودند، تفاوت چندانی نداشت.
اولین تیزر تبلیغاتی هوش مصنوعی ساخته شد!
در ادامه کسانی را مورد بررسی قرار دادیم که در محیط کارشان اثری از تبلیغات اسنیکرز دیده میشد. جالب است که بدانید آمار کسانی که در انتخاب بعدی خود اسنیکرز را انتخاب میکنند به 34 درصد افزایش یافت.
تصویر ذهنی اسنیکرز نزد مخاطب نیز برندی باکیفیت و طعم مقبول دارد و شخصیت مصرف کنندگان خود را تداعی میکند (یعنی همان کسانی که در زمان گرسنگی اختیار خود را از دست میدهند).
اما با موفقیت نسبی کمیپن اسنیکرز میتوان دریافت که بخش اعظمی از بازار محصولات شکلات را در دست ندارد که جهت روبرو شدن با مخاطبین آن گروه نیاز به تغییراتی در کمپین تبلیغاتی خود دارد.
ویدئوی کمپین تبلیغاتی اسنیکرز را با هم ببینیم:
خیلی تبلیغ جالب و عالی بود