안드로이드 که در زبان کرهای به همان معنای آندروید است، محتوای برخی از بیلبوردهای تهران شده است.
در تحقیقاتی که به عمل آمد همۀ جوابها به گروه انتخاب ختم شد. گروهی بزرگ تحت مدیریت محمدرضا دیانی کارآفرین برجستۀ اصفهانی که کارخانجات عظیمی را در حوزۀ لوازم خانگی اداره میکند، از آنجمله میتوان به تکنوگاز Tecnogaz ، بست Bost ، حایر Haier و اسنوا Snowa اشاره کرد.
اما ارتباط یک کلمۀ کرهایی آنهم به معنای آندروید با گروه انتخاب چیست؟
همانطور که میدانید گروه انتخاب صاحب کارخانۀ دوو کره است و بیلبورد مذکور نیز از معرفی و ورود محصول جدید دوو در ایران یعنی تلویزیون هوشمند دوو خبر میدهد.
تلویزیون هوشمند دوو از رابط کاربری اندروید بهره میبرد و میتواند تصاویر دوبعدی را به صورت سهبعدی نمایش دهد و …
برای اطلاعات بیشتر در مورد این محصول اینجا کلیک کنید.
اما موردی که هنوز ذهن مرا به خود مشغول کردهاست نوع طراحی بیلبوردهای این محصول برای معرفی است.
اولاً اینکه در نگاه اول با دیدنِ آن بیلبورد و از آنجایی که تشخیص حروف چینی، ژاپنی و کرهای برای عموم ایرانیان سخت است این شُبهه ایجاد میشود که یک محصول چینیِ دیگر به ایران میآید!
بحث دیگر متن فارسی مربوط به این بیلبور است که معلوم نیست در کدام یک از رسانۀ تبلیغاتی گروه انتخاب قرار است توضیح داده شود!
این کلمه نه به معنای تلویزیون است و نه هوشمند و نه دوو ! منظور از 안드로이드 سیستم عامل اندروید بکار رفته در این محصول است. خوب شاید گروه انتخاب تصمیم بر تبلیغات اندروید گرفته است تا تلویزیون خود!
ایدهای خلاقانه در تبلیغات بسیار تأثیرگذار است اما فراموش نکنیم که هر وسیله یا ابزار تبلیغاتی رسالت خاص خود را در برابر مخاطب دارد؛ پس باید در مورد طراحی و مخصوصاً پیامی که قرار است منتقل شود دقت کرد.
بیلبوردها ابزاری نیستند که برای مخاطب خود معما طرح کنید و آنها را رها کنید به حال خودشان. مطمئناً فضای مجازی که ارتباط تعاملی با مخاطب برقرار میکند این اجازه را به شما میدهد اما بیلبورد نه.
بهتر است بجای خودشیفتگی در طرح خودمان لحظهای هم به مخاطب فکر کنیم؛ مخاطبی که همین یکبار از جلوی بیلبورد رد میشود!