- بهترین جارو رباتیک و هوشمند Robot Vacuums در دنیا
- Roborock Q5+ یکی از بهترین مدل ها
- ربات جارو هوشمند 2 در 1 Shark AI Ultra - بهترین جارو رباتیک برای جارو و تی کشیدن همزمان!
- Eufy X9 Pro - بهترین جارو رباتیک تی کش
- TP-Link Tapo RV10 Plus - بهترین مدل بهصرفه جارو هوشمند
- iRobot Roomba j7 - یکی از بهترین انواع جارو برقی رباتیک
- Samsung Jet Bot AI+ سامسونگ اینجا، آنجا، همه جا!
- Eufy RoboVac X8 Hybrid - بهترین برای صاحبان حیوانات خانگی
- iRobot Roomba 694 - بهترین جارو رباتیک ارزان قیمت
- L10 Pro - یکی از انواع بهترین جارو رباتیک شیائومی
- Dreame X10 Ultra - لاکچریترین جارو رباتیک
- Lydsto R1 - مقرون به صرفه اما قدرتمند
- نکات مهم برای خرید و استفاده از انواع جارو هوشمند
- چرا سطل اتوماتیک برای انواع جارو روباتیک بهتر است؟
به جرات میتوان گفت هیچ محصولی در چند سال اخیر به سرعت انواع جارو های رباتیک و هوشمند پیشرفت نکرده است، البته هواپز چیز دیگهای هست. تا همین چند سال پیش، جارو هوشمند عمدتاً دستگاههای آزاردهنده و گران قیمت بودند که از پلهها میافتادند و روی فرش گیر میکردند.
اکنون میتوانید بهترین جارو رباتیک را با هر قیمتی با مجموعهای از ویژگیهای باورنکردنی، از جمله قابلیتهای نقشهبرداری، سطلهای خود خالیشونده و حتی دوربین پیدا کنید!!!
جارو کردن هیچوقت کار آسانی نبوده و امروز ما در آیمارکتور، این جاروها را در شرایط سخت یعنی در خانهای دو طبقه که در آن بچه و حیوان خانگی است بررسی میکنیم تا ببینیم چند مرده حلاجاند؟
لیست قیمت انواع جارو رباتیک
برند جارو رباتیک | مدل جارو | قیمت |
---|---|---|
روبوراک Roborock | Roborock Q5+ | 30 میلیون تومان |
شارک Shark | AI Ultra 2-in-1 | 30 میلیون تومان |
Eufy | X9 Pro | 38 میلیون و 500 هزار تومان |
تی پی لینک TP-Link | Tapo RV10 Plus | 25 میلیون تومان |
آی روبات iRobot | Roomba j7 | – |
سامسونگ Samsung | Jet Bot AI+ | 48 میلیون تومان |
Eufy | RoboVac X8 Hybrid | 30 میلیون تومان |
آی روبات iRobot | Roomba 694 | – |
شیائومی | L10 Pro | 25 میلیون تومان |
دریم Dreame | X10 Ultra | 160 میلیون تومان |
شیائومی | Lydsto R1 | 28 میلیون تومان |
بهترین جارو رباتیک و هوشمند Robot Vacuums در دنیا
Roborock Q5+ یکی از بهترین مدل ها
پس از سالها استفاده از انواع جارو رباتیک ، یک سری مشکلات در رابطه با استفاده از این جاروها وجود داشت. به طور مثال، بعضی از این جاروها به ریشه های فرش گیر میکرد، گاهی از پله ها می افتادند و مشکلاتی از این قبیل. اما همه این مشکلات با معرفی جاروی رباتیک میان رده Q5+ Roborock برطرف شد.
این ربات در ابتدا حدود 110 دقیقه برای نقشه برداری زمان لازم دارد. بعد از این 110 دقیقه هنوز هم شارژ کافی دارد. لازم به ذکر است که میتوان تا چهار نقشه جداگانه را در این دستگاه ذخیره کرد. یکی از مشکلات این دستگاه سطل کوچک آن است.
البته می توانید با کمک اپلیکیشن موبایل این جارو هوشمند ، فرکانس تخلیه را بالا ببرید یا دستگاه را طوری تنظیم کنید که پس از تمیز کردن هر اتاق، خودش را تخلیه کند.
این دستگاه می تواند موی سگ را از داخل خانه جمع کرده و خرده های کروسانتی را که جاروهای دیگر آن را زیر پیشخوان جا گذاشته بودند، به طرز ماهرانه ای از زیر پیشخوان آشپزخانه بیرون بکشد.
قیمت این غول تمیز کاری از برند مطرح جارو شیائومی هم در بازار حدود 30 میلیون تومان است که میتوانید آن را از نمایندگیهای این برند تهیه کنید.
ربات جارو هوشمند 2 در 1 Shark AI Ultra – بهترین جارو رباتیک برای جارو و تی کشیدن همزمان!
AI Ultra 2-in-1 با وجود تعداد دوربین کمتری و قیمت خیلی پایین تر، همان کارکرد جارو های گران قیمت تر را برای شما ارائه میدهد.
این جارو هوشمند در عرض 20 دقیقه به کمک سیستم نقشه برداری لیزری، خانه شما را نقشه برداری میکند تا بتواند با دقت هر چه بیشتر کارش را انجام بدهد.
هنگامی که کفی این دستگاه را تعویض کنید و کفی تی مانند را جا بزنید، این دستگاه می تواند بدون جا گذاشتن هر گونه اثر و لکه یا خیش کردن فرش، لکههای روی آنها را به کمک شویندههای مخصوص از بین ببرد.
شاید تنها مشکل این جارو هوشمند این بود که شست و شوی پدهای کفی این جارو رباتیک باید با دست انجام شود، اما غیر این این مورد، ایراد دیگری ندارد.
قیمت این محصول هم در بازار ایران در زمان نگارش این مقاله -مهر 1402- حدود 30 میلیون تومان است.
Eufy X9 Pro – بهترین جارو رباتیک تی کش
جارو رباتیک X9 Pro دو تی در قسمت پایینی دارد که هر کدام با سرعت حدود 180 دور در دقیقه می چرخند. در هنگام تی کشیدن زمین، هر چند دقیقه یکبار تیها به بخش شست و شوی دستگاه میروند تا کاملاً تمیز شوند.
تنظیم سرعت و زمان این رفت و برگشت با شماست که به صورت دستی یا با کمک اپلیکیشن آن میتوانید این کار را به راحتی انجام بدهید.
قابلیت پاک کردن خودکار و نقشه برداری سریع و دقیق از دیگر ویژگیهای این جارو هوشمند است که به عنوان یکی از انواع بهترین جارو رباتیک هم شناخته میشود، است. حتی با فرکانس شستشو 10 دقیقه، باز هم تنها 30 دقیقه طول کشید تا این جارو آشپزخانه، لاندری روم و حمام را تی بکشد.
متأسفانه، این دستگاه فقط یک تی رباتیک است و عملکرد جارو را ندارد. سطل آن هم به صورت اتومات تخلیه نمیشود و ظرفیت کمی هم دارد.
این جارو رباتیک بر روی فرشهایی با پرز بلند یا متوسط هم کارایی ندارد. البته میتوانید تنظیمات آن را به حالت فرش شوی قرار دهید تا فرشتان را با مواد مخصوص تمیز و سپس خشک کند.
این جارو در بازار با قیمتی حدود 38 میلیون و 500 هزار تومان به فروش میرسد.
TP-Link Tapo RV10 Plus – بهترین مدل بهصرفه جارو هوشمند
TP-Link Tapo RV10 Plus یکی ازبه صرفهترین و بهترین جارو رباتیک های این لیست است. دلیلش هم این است که به جای استفاده از لیزر یا دوربین برای نقشه برداری، یک سیستم نقشه برداری ژیروسکوپی دارد. این دستگاه دو تکه است و سطل خود خالی شونده از طریق یک لوله مستقیم به کیسه متصل می شود.
قیمت این جارو هم به نسبت خیلی مناسب است و نیازی نیست برای خرید آن هزینه زیادی بپردازید. قیمت این دستگاه در بازار حدود 25 میلیون است.
iRobot Roomba j7 – یکی از بهترین انواع جارو برقی رباتیک
حتی با وجود اینکه دهها رقیب وارد بازار شدهاند، جاروبرقیهای iRobot هنوز هم پیشتاز هستند. این جارو های رباتیک برای استقرار در محل تخلیه خودکار مشخص خود مشکلی ندارند.
میتوان گفت ، iRobot تنها شرکتی است که از حسگرهای سطل نیز، استفاده میکند، به طوری که ربات بهطور خودکار پس از پر شدن، خود را خالی میکند.
همچنین تنها سازنده ای است که یک سطل کوچکتر با فضای ذخیره سازی در داخل برای ابزار و کیسه های اضافی در دستگاههایش، عرضه میکند.
Roomba j7+ دارای مکش قدرتمند و برخی از بهترین ابزارهای نقشه برداری موجود در بازار است.
iRobot اکنون قابلیتی به نام Genius دارد که به شما امکان میدهد بهجای برنامهریزی دستی ، تنظیمات شخصی و برنامههای تمیز کردن را به Roomba خود آموزش دهید. جالب است نه؟!
مدل j7+ با بازوی رباتیکی دارد که میتواند تی را بالا و پایین کند. اما در عین حال جارو هوشمند j7+ در یافتن مسیر خود با مشکل مواجه است که باید مورد بررسی قرار بگیرد.
Samsung Jet Bot AI+ سامسونگ اینجا، آنجا، همه جا!
Jet Bot AI+ از برند مطرح سامسونگ مشکلات زیادی دارد: ارتفاع جاروبرقی آنقدر بلند است که زیر مبل گیر می کند و ارتفاعی حدود 13 سانتیمتر دارد، و ارتفاع جایگاه آن نیز 53 سانتیمتر است که کاملاً مشخص و توی چشم است!
با این حال، این مدل جارو هوشمند، بی صدا، سریع و قدرتمند است. سیستم نقشه برداری این ربات حتی از iRobot هم بهتر است است.
یکی از نکات منفی این جارو هوشمند این است که حدود 10 سانت از هر طرف را در گوشهها خالی میگذارد و نمیتواند آن را به درستی تمیز کند. پس اگر به فکر تمیز کردن گوشه و کنارهای دیوار منزل خود هستید، این جاور هوشمند مناسب شما نیست.
قیمت این مدل هم حدود 48 میلیون تومان است که جزو انواع جارو های رباتیک گران دستهبندی میشود.
Eufy RoboVac X8 Hybrid – بهترین برای صاحبان حیوانات خانگی
برخلاف تقریباً تمامی انواع مدلهایی که در این لیست آوردیم، این جارو رباتیک از توربین های دوقلو استفاده می کند. هر توربین تا 2000 پاسکال انرژی مکش تولید میکند که به این معناست که این جارو هوشمند میتواند در هر بار استفاده تا دو برابر قدرت تمیزکنندگیش را بالا ببرد.
نقشه برداری این جارو رباتیک ضعیف و مشکل دار است؛ اما با دقت صد درصدی موهای حیوانات را از روی زمین جارو میکند. پس اگر اولویتتان تمیزی هر روزه محل زندگیتان است، این جار روباتیک با قیمت حدود 30 میلیون تومان تهیه کنید.
iRobot Roomba 694 – بهترین جارو رباتیک ارزان قیمت
اگر صرفاً دنبال این هستید که یک جارو رباتیک با قیمت کمتر از 15 میلیون تومان هستید که بعد از شام آشپزخانهتان را برایتان مثل دسته گل کند، گزینه های کمی وجود ندارد.
به طور کلی، اگر میخواهید یک جارو رباتیک ارزان قیمت داشته باشید، پیشنهاد می کنم به نمونههای iRobot نگاه کنید.
حتی ارزانترین جاروبرقیهای iRobot دارای ویژگیهایی مانند Dirt Detect هستند که نقاط خاصی را تمیز میکند. این شرکت ربات های زیادی در سری 600 و سری E دارد که همگی حدود قیمت 18 میلیون تومان هستند.
و در این مدلها تفاوتهای جزئی وجود دارد. مثلاً مدل، 694 یک برس غلتکی دارد اما E5 این ویژگی را ندارد.
بهترین ویدئو پروژکتور های خانگی از اپسون تا اوپتما
L10 Pro – یکی از انواع بهترین جارو رباتیک شیائومی
یکی از بهترین و مقرون به صرفهترین برندها در تولید جارو رباتیک برند شیائومی است. مکش بالا و قیمت مناسب، ترکیبی است که چشمها را به سمت این برند جلب کرده است.
جارو رباتیک L10 Pro یکی از این محصولات است که با قیمت مناسب حدود 14 میلیون تومان، محبوب خانهها شده است.
ظرفیت باتری این مدل ۵۲۰۰ میلی آمپر ساعت است. یعنی با یک بار شارژ میتوان تا ۲.۵ ساعت تمام با دستگاه کار کرد. معادل متراژی این عدد حدود 250 متر در هر استفاده است که عدد بسیار خوبیست.
سیستم نقشه برداری این جارو هم فوق العاده است. آیا میشود شیائومی محصول بد تولید کند؟
این جارو هوشمند را می توانید از اینجا به قیمت 25 میلیون تومان خریداری کنید.
Dreame X10 Ultra – لاکچریترین جارو رباتیک
لقب بهترین جارو رباتیک هوشمند و لاکچریترین آن، باید هم دست پرچمدار برند دریم یعنی Dreame X10 Ultra بیفتد.
این جارو رباتیک، بهترین سیستم نقشه کشی و نقشه خوانی را دارد و میتوان دیوار مصنوعی، منطقه ممنوعه و مناطق مرتفع را برای آن تعریف کرد تا کارش را به بهترین شکل ممکن انجام بدهد!
این غول 160 میلیونی ( بله! قیمت بهترین جارو هوشمند 160 میلیون تومان است ) با موتور ژاپنی، 5500 پاسکال انرژی تولید میکند تا کوچکترین ذرات گرد و غبار را هم از روی زمین پاک کند.
علاوه بر آن قابلیت تی کشی هم دارد و در جایگاه، پدهای تی کشی را میشورد و به کمک باد گرم خشک میکند. بالاخره لاکچریترین جارو رباتیک این لیست هم باید این قابلیتها را داشته باشد.
این مدل جارو رباتیک لاکچری را می توانید از اینجا تهیه کنید.
Lydsto R1 – مقرون به صرفه اما قدرتمند
شاید اسم این برند برایتان ناآشنا بیاید. اما باید بگوییم، این برند، زیر مجموعه برند شیائومی است و اختصاصاً به تولید جارو هوشمند میپردازد و این مدل هم یکی از بهترین مدلهای این برند است که با قیمت معقول حدود 28 میلیون تومان به بازار عرضه شده است.
این مدل، چرخش 1200 دور در دقیقه را دارد و با تولید حدود 3000 پاسکال قدرت، مکش خوبی دارد.
البته که در مقایسه با Dreame X10 Ultra خیلی قوی به نظر نمیرسد اما این دستگاه، میانرده است و با پرچمداران قطعاً قابل مقایسه نیست. با این حال در میان، میانردهها، عملکرد خیلی خوبی دارد.
این جارو را می توایند از اینجا خریداری کنید.
نکات مهم برای خرید و استفاده از انواع جارو هوشمند
- بهترین جارو های رباتیک ساز و کار پیچیدهای دارند. خانه شما بنا به شرایطی که دارید و میزان ریخت و پاش، همیشه در حال تغییر است. همین موضوع سبب سردرگمی سیستم نقشه برداری این جارو ها میشود. در این حالت، میتوانید چند نقشه آغاز و پایان مشخص برای جارو های هوشمند تعریف کنید.
- هنگامی که جاروی رباتیک خود را برای اولین بار به کار میندازید حتماً در محل حضور داشته باشید و به کار آن نظارت کنید. شاید به سیم یا کابل برق گیر کند یا مانعی مثل فرش جلوی راهش را سد کند. در اینجا شمایید که برای اولین بار به کمک این دستگاه میآیید و آن را از خطر انفجار و خرابی نجات میدهید.
- وای فای خود را بررسی کنید. اگر جارو رباتیک مجهز به Wi-Fi دارید، باید بدانید که اکثر آنها فقط میتوانند به شبکه 2.4 گیگاهرتزی متصل شوند. اگر نتوانستید آن ارا به وای فای متصل کنید، حتماً از دفترچه راهنمای محصول کمک بگیرید.
- این دستگاهها هم مثل بقیه وسایل نیازمند نگهداری و رسیدگی هستند. این جاروها به شکل مداوم با گرد و خاک و زباله در تماسند و به همین علت هم، باید به آن توجه و رسیدگی بیشتری داشت.
- اگر جاروهای رباتیک تی کش دارید، باید بدانید که این دستگاهها، سنسور نوری دارند و بهتر است ظهرها که نور بیشتری است، آن را به کار بیندازید.
- جارو برقیهای ساد قدیمی خود را دور نیندارید. حتی اگر بهترین جارو رباتیک را هم داشته باشید، باز بهتر است هر چند وقت یکبار با آن جارو های برقی کلاسیک به جان خانه بیافتید تا خانهتان مثل روز اول به شکل اساسی تمیز شود.
چرا سطل اتوماتیک برای انواع جارو روباتیک بهتر است؟
اگر به نظرتان میرسد که کارکرد جارو رباتیک شما خوب نیست، اولین چیزی که به شما پیشنهاد میکنم این است که سطل آن را مرتب خالی کنید!
وجود سطل های اتوماتیک زمانی به کارتان میآید که از ابتدا بر روی محصول باشد. اما منظور چیست؟ منظور این است که این سطلهای اتوماتیک، باید مستقیاً روی دستگاه نصب شده باشند.
در غیر این صورت اگر این سطلها را به صورت جداگانه تهیه و به دستگاه خود وصل کنید، ممکن است دچار مشکل شوید و جارو رباتیکتان نتواند درست به داخل جایگاه خود برگردد.
علاوه بر این موضوع باید به صورت دورهای لولههای تخلیه جایگاه و روی انواع جارو هوشمند را بررسی کنید تا ببینید مسدود شدهاند یا خیر.
منبع: wired.com