- لیست برترین آگهی های تبلیغاتی تلویزیونی
- آگهی تلویزیونی اپل (1984)
- آگهی خلاقانه Wendy’s
- آگهی تبلیغاتی Tootsie Pop (1968)
- آگهی تلویزیونی برند کوکاکولا (Coca-Cola) در سال 1979
- آگهی تبلیغاتی Budweiser (1999)
- آگهی خلاقانه مک دونالد در تلویزیون McDonalds’s (1993)
- آگهی تبلیغاتی جذابترین مرد جهان از برند Dos Equis
- آگهی برند محبوب Energizer
- آگهی معروف Always - "Like a Girl" (2015)
- آگهی تلویزیونی برند Old Spice
قبل از آن که نتفلیکس به وجود بیاید، ما همگی تلویزیون تماشا میکردیم و مجبور بودیم پای تبلیغات بنشینیم. امروزه اکثرا آگهی های تبلیغاتی را با یک اشاره رد میکنیم. در واقع 76 درصد از مردم هنگام تماشای برنامههای ویدئویی محبوب خود آگهی های تبلیغاتی تلویزیونی و دیگر پلتفرمها را به طور کامل نادیده میگیرند. در نتیجه واضح و مبرهن است که این دیگر معدن طلای سابق نیست.
البته هنوز روزنه امیدی برای همه خبرههای دنیای کسب و کار وجود دارد. آگهی های تبلیغاتی تلویزیونی خوب از پس آزمون زمان خود برآمده، احساسات نوستالژیک را در مخاطب برانگیخته و پتانسیل تبدیل شدن به یک آگهی تبلیغاتی پر بازدید را دارد. برای مثال مسابقات Super Bowl هر سال موجی از تبلیغات سرگرم کننده و جذاب را به سوی خود جلب میکنند. این زمانی است که مردم واقعا دوست دارند دور هم جمع شوند و به تجزیه و تحلیل تبلیغات شرکتهای محبوبی مثل فورد، Doritos و Mountain Dew بپردازند.
مطالعه بیشتر: فهرست آگهی های تبلیغاتی برتر
لیست برترین آگهی های تبلیغاتی تلویزیونی
در ادامه بیایید به بهترین آگهی های تبلیغاتی تلویزیونی در ادوار گذشته نگاهی بیندازیم:
آگهی تلویزیونی اپل (1984)
پس از پخش این آگهی تبلیغاتی در سال 1984 مردم در سرتاسر کشور شروع به صحبت درباره اپل و آگهی بازرگانی جدید این شرکت کردند و همین مسئله باعث شد تا این آگهی در فهرست برترین آگهی های تبلیغاتی تلویزیونی قرار گیرد.
اپل در قالب این آگهی تلویزیونی دست به تبلیغ کامپیوتر اصلی خود یعنی مکینتاش زد. این آگهی تبلیغاتی به کارگردانی «ریدلی اسکات» (کارگردان فیلم «گلادیاتور») زنی را مشغول مبارزه با یک ماشین شستشوی مغزی به تصویر میکشد. داستان این آگهی تبلیغاتی از رمان کلاسیک «1984»، نوشته «جورج اورول»، الهام گرفته شده است. در این فیلم نمادی از جامعه فوق مدرن در آینده را میبینیم که در آن افراد محکوم به اتحاد افکار و یکی شدن آرا شده اند.
این آگهی تبلیغاتی به دلیل ارتباط با فرهنگ پاپ، هوشمندی، اصالت و جسارت خاص خود، همه را تحت تاثیر قرار داد. با کمال تعجب، تیم بازاریابی اپل ابتدا فکر میکرد که این آگهی بازرگانی یکی از نا موفق ترین آگهی های تبلیغاتی خواهد بود که تا به حال ساخته و پخش شده است. اما درست یک روز پس از پخش آن، مشتریان به فروشگاههای لوازم الکترونیکی هجوم آورده و سه ماه پس از آن، همه کامپیوترهای مکینتاش را به قیمت 155 میلیون دلار خریدند. در نهایت آگهی تبلیغاتی تلویزیونی 1984 اپل به یک آگهی تبلیغاتی واقعا خاطره انگیز تبدیل شد. ناگفته نماند که این آگهی تبلیغاتی فقط یک بار پخش شد اما الهام بخش همه آگهی های تبلیغاتی Super Bowl از آن زمان تاکنون بوده است.
مطالعه بیشتر: آگهی تبلیغاتی کریسمس شورلت
آگهی خلاقانه Wendy’s
وقتی شعار یک آگهی تبلیغاتی سمبلیک به یک جمله کاربردی و بخشی اساسی از زندگی روزمره افراد تبدیل شده و در یاد همه میماند، این آگهی بازرگانی سزاوار تعریف و تمجید فراوان خواهد بود. رستوران فست فود Wendy’s با آگهی تبلیغاتی خاطره انگیز «Where’s the Beef» در سال 1984 میلادی به این جایگاه مهم نزد همگان دست یافت. امروزه شاهد آن هستیم که مردم وقتی به دنبال چیز خاصی میگردند این جمله را به زبان میآورند، خواه استادی باشد که قصد نمره دادن به یک مقاله دانشجویی را دارد خواه یک مدیر کسب و کار باشد که توضیحات بیشتری را از طرف مقابل میخواهد.
جمله «Where’s the Beef» به طور قابل توجهی صنعت تبلیغات فست فود را برای همیشه تغییر داد. پیش از آن هرگز همبرگر این قدر سریع به جایگاه والایی در فرهنگ پاپ دست نیافته بود. به اعتقاد معاون ارتباطات Wendy’s، دیوید لینچ، این آگهی تبلیغاتی به منزله یک گرند اسلم موفق برای رستوران بود و تنها یک سال پس از پخش این آگهی تبلیغاتی، Wendy’s که با احتمال ورشکستگی مواجه شده بود، به رکورد 76 میلیون و 200 هزار دلار میزان فروش دست یافت. همین مسئله باعث تا این تبلیغ در لیست بهترین آگهی های تبلیغاتی تلویزیونی قرار بگیرد.
مطالعه بیشتر: آگهی تبلیغاتی تویوتا
آگهی تبلیغاتی Tootsie Pop (1968)
پسربچهای از عاقل ترین حیوانات جنگل یعنی گاو، روباه، لاکپشت و جغد میپرسد که چند تا لیس باید بزنیم تا به مرکز آب نبات چوبی «Tootsie Pop» برسیم. البته جغد پیر خردمند پاسخ این سوال را میداند. به عقیده او سه تا لیس بزرگ باید زد تا به مرکز آب نبات رسید. با این حال شاید همه مردم دنیا پاسخ این سوال را ندانند. احتمالا در ادامه این سوال برایشان مطرح میشود که چرا پسربچه داستان ما برهنه با حیوانات جنگل حرف میزد.
Toostie Pop با این کمپین کلاسیک تعریف جهانیان از یک آگهی تبلیغاتی خوب و تاثیرگذار را به طور کلی تغییر داد. آژانس تبلیغاتی «Doner» نسخه اصلی آگهی بازرگانی را با صدای «پل وینچل» (صداپیشه ببر در کارتون «Winnie the Pooh») در نقش جغد پیر خردمند عرضه کرد. این آگهی تبلیغاتی تاکنون برای شرکت سودآور بوده و افزایش آمار فروش آب نباتهای Toostie Pop منقش به تصاویر این شخصیتهای نمادین را در پی داشت. امروزه هنوز ظرفهای ناهار، تی شرت و محصولات جذاب و پرفروش دیگری را میبینیم که به لطف تصاویر چاپی از پسربچه محبوب داستان ما و آقای جغد باهوش و دانا محبوبیت فراوانی نزد همگان دارند.
مطالعه بیشتر: آگهی تبلیغاتی خلاقانه هینیکن
آگهی تلویزیونی برند کوکاکولا (Coca-Cola) در سال 1979
همکاری کوکاکولا با لیگ ملی فوتبال امریکا (NFL) و برندسازی مشترک میان این دو در بهترین حالت ممکن نتیجه داد و موجب گردید تا عشق به «جو گرین»، ستاره آن روزهای تیم ملی فوتبال این کشور در قلب آمریکاییها بار دیگر زنده شود. این آگهی تبلیغاتی از آن زمان تاکنون به یکی از بهترین آگهی های تبلیغاتی تلویزیونی در تاریخ Super Bowl تبدیل شد. در ادامه این آگهی تبلیغاتی چندین جایزه بزرگ و مهم از جمله «Clio» و شیر طلای جشنواره کن را به دست آورد.
آگهی تبلیغاتی کوکاکولا از مدافع سابق تیم «پیتسبورگ استیلرز» و شخصیت سرسخت او یک مرد مهربان ساخت. در این آگهی تبلیغاتی، پسربچه ای را میبینیم که از روی حس انسان دوستی و فداکاری پس از یک بازی خشن یک بطری نوشابه کوکاکولا را با «جو» که به وضوح از پا افتاده، به اشتراک میگذارد. در ادامه جو که به شدت تحت تاثیر این پیشنهاد قرار گرفته، پیراهن ورزشی خود را در حالی به این پسربچه دوست داشتنی هدیه میدهد که شعار کلاسیک «Hey kid, catch» بر روی آن نقش بسته است.
مطالعه بیشتر: تبلیغات اتوبوس خلاقانه
کوکاکولا قبلا در عرصه تولید و فروش نوشیدنیهای غیر الکلی پیشرو بود اما این آگهی تبلیغاتی بیشتر به نفع فوتبال حرفه ای عمل کرد و شهرت و محبوبیت آن را در دل همه بالا برد. در این فیلم تبلیغاتی شاهد لحظه ای دلگرم کننده هستیم که در ان یک پسربچه با قهرمان مورد علاقه خود ملاقات میکند و همین خلاقیت باعث قرار گرفتن این تبلیغ در لیست بهترین آگهی های تبلیغاتی تلویزیونی شد.
آگهی تبلیغاتی Budweiser (1999)
این آگهی تبلیغاتی آن قدر در میان همه طرفدار دارد که در فیلمهای ترسناک نیز از تکیه کلام این ویدئوی تبلیغاتی به وفور استفاده شده است. آگهی تبلیغاتی Budweiser بر اساس یک فیلم کوتاه موسوم به «True»، محصول «چارلز استون سوم» ساخته شده که در آن دوستانش به سبک مخصوص به خود با یکدیگر احوالپرسی میکنند. در این ویدئو افراد در هر شرایطی که باشند، حتی حین تماشای فوتبال نیز به همین روش با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند. Budweiser نیز به همین شکل مخاطبانش را هدف قرار داده است.
از محبوبیت آگهی تبلیغاتی «Whassup» به مرور زمان چیزی کاسته نشده و همچنان نزد عموم مردم جایگاه خود را به عنوان یک آگهی تبلیغاتی جذاب و دوست داشتنی حفظ کرده است. کمدینها، دی جیها و مجریان تاک شوهای معروف مثل «هوارد استرن» از این عبارت به وفور در برنامههای روزمره خود استفاده کرده اند.
در واقع، این فیلم تبلیغاتی از تبلیغ یک محصول پا را فراتر نهاده زیرا حتی کشورهایی که در آنها نوشیدنیهای Budweiser عرضه نمیشد، مردم باز هم به یکدیگر «Whassup» میگفتند. در نهایت این آگهی تبلیغاتی به یکی از بهترینها در تمام دوران تبدیل شده و پدیده ای جهانی نام گرفت.
آگهی خلاقانه مک دونالد در تلویزیون McDonalds’s (1993)
وقتی حرف از مک دونالد به میان میآید، دیگر کلسترول چندان مهم نیست. در آگهی تبلیغاتی مک دونالد دو تا از بهترینهای NBA در زمین بازی بر سر خوردن یک Big Mac آبدار و خوشمزه با هم رقابت کردند. مسابقه نهایی بین «لری برد» و «مایکل جردن» تحت عنوان «اسب» از ضربات ساده و آسان شروع شده و به تدریج شکل و ظاهری پیچیده تر به خود گرفت. در نهایت آنها از روی یک ساختمان بلند و چند طبقه توپ را درون سبد میاندازند. ظاهرا قرار نیست هیچ کدام از این دو نفر برنده Big Mac مک دونالد شود. شاید این اتفاق نشانه آن باشد که نمیتوانید Big Mac بخورید و در عین حال انتظار داشته باشید که به عنوان یک ورزشکار موفق، عالی و حرفه ای عمل کنید.
آثار و تبعات مثبت آگهی تبلیغاتی مک دونالد با حضور مایکل جردن و لری برد فقط به افزایش آمار فروش این رستوران فست فود محدود نشد و از مرزهای برند فراتر رفت. آژانس تبلیغاتی Leo Burnett ایده اصلی را ارائه داد و در نهایت این آگهی تبلیغاتی در جریان مسابقه Super Bowl XXVII پخش شد.
به لطف این کمپین جالب و سرگرم کننده عبارت «هیچ چیز به جز تور»، حاصل یکی از بهترین آگهی های تبلیغاتی تلویزیونی Super Bowl، در میان همگان رواج یافت. در ادامه این کمپین بیش از یک دهه بعد از آن، در قالب یک مسابقه نمایشی بین «لبرون جیمز» و «دوایت هاوارد» با محوریت Big Mac به روز رسانی شد.
مطالعه بیشتر: 5 کمپین تبلیغاتی خلاقانه
آگهی تبلیغاتی جذابترین مرد جهان از برند Dos Equis
زمانی که آگهی تبلیغاتی «Most Interesting Man in the World» (جذاب ترین مرد در جهان) برای اولین بار پخش شد، هدف آن بود که تغییر مهمی در ساختار فرهنگی جامعه رخ دهد. از این گذشته، بر اساس آگهی تبلیغاتی فوق تنها یک مرد است که میتواند بالا ترین قدرت بدنی ممکن را داشته باشد.
برند آبجو «Dos Equis» قبلا عملکرد ضعیفی داشت. در واقع پس از پخش این آگهی تبلیغاتی، Dos Equis به سرعت به یکی از پر فروش ترین آبجوها در جهان تبدیل شد و میزان فروش آن بیش از 22 درصد افزایش یافت. جامعه هدف آگهی تبلیغاتی را مردان جوانی تشکیل میدادند که میخواستند وقتی بزرگ شدند، دقیقا شبیه به ستاره فیلم تبلیغاتی Dos Equis شوند.
آگهی برند محبوب Energizer
در حالی که ممکن است باتریها چندان جذاب به نظر نرسند اما یکی از پیشگامان این صنعت قطعا با برند خود انرژی مثبتی به بازار بخشیده است. باتریهای Energizer با شعار سمبلیک «It Keeps Going, and Going, and Going» به محصولی قابل اعتماد و یکی از تحسین برانگیز ترین تولیداتی تبدیل شده که برای برند سازنده خوش یمن بوده است.
آگهی تبلیغاتی Energizer، محصول سال 1989، درون مایه طنز دارد. در این جا به خرگوشهای صورتی «Duracell» طعنه زده شده و یک حیوان دست آموز بزرگ را در حالی میبینیم که تحت عنوان Energizer از دیگران پیشی میگیرد. نبوغ محض نهفته در این آگهی تبلیغاتی آن را به یکی از سمبلیک ترین و بهترین آگهی های تبلیغاتی تلویزیونی در جهان تبدیل کرده است. این حیوان دست آموز صورتی از آن زمان زندگی خود را شروع کرده و حتی در سال 2017 به پیاده روی مشاهیر خیابان مدیسون نیز راه یافت.
آگهی معروف Always – “Like a Girl” (2015)
در میان نسل جدید همیشه بحثی جدی پیرامون تفاوتهای موجود میان دخترها و پسرها در جریان است. یک سری عبارات کلیشه ای و قدیمی مثل «تو مثل دخترها توپ یرتاب میکنی» یا «مثل دخترها این قدر غر نزن» این فکر را زنده نگه میدارد که زنها به اندازه مردها از لحاظ بدنی قوی نبوده یا از لحاظ عاطفی ثبات ندارند. برند «Always» به درستی معتقد است که همه چیز باید تغییر کند.
Always آگهی تبلیغاتی «Like a Girl» خلاقانه و نوآورانه خود را در طول مسابقه Super Bowl XLIX پخش کرد. در این ویدئوی تبلیغاتی از گروهی از مردم این سوال پرسیده میشود: «مثل یک دختر بودن یعنی چه؟» دخترهای کم سن و سال از طرح این سوال غافلگیر میشوند. این در حالی است که دخترها و پسرهای بزرگ تر مثل همیشه حرفهایی زشت و تحقیر آمیز به زبان میآورند. پیام این آگهی تبلیغاتی افکار پوسیده و نقطه نظرات کلیشه ای را زیر سوال برد. دست اندرکاران این آگهی تبلیغاتی جرات و جسارت آن را داشتند تا ویدئو را حین برگزاری یک رویداد عمدتا مردانه پخش کنند.
امن ترین شهر های دنیا در سال 2023
آگهی تلویزیونی برند Old Spice
شاید هیچ آگهی تبلیغاتی دیگری تاکنون نتوانسته به شهرت فراوانی دست یابد که آگهی تبلیغاتی «Old Spice» در سال 2010 موفق شد کسب کند. در این آگهی تبلیغاتی مردی جذاب و با اعتماد به نفس بالا را میبینیم که از خانمها میخواهد مرد جذاب از نظر خود را با او مقایسه کنند. آن چه او را از دیگران متمایز میسازد، ظاهرا به طور خاص عطر و بویی است که مام زیر بغل مردانه «Old Spice» به او بخشیده است. به علاوه او در قبال هزینه ای که برای انجام این کار میپردازید، به شما الماس هدیه میدهد.
فضایی طنز آمیز بر این آگهی تبلیغاتی حاکم است. جمله «من سوار بر اسب هستم» که در پایان این فیلم تبلیغاتی نشان داده شد، از همان ابتدا توجه بسیاری از افراد را به سوی خود جلب کرد. آژانس تبلیغاتی Wieden+Kennedy پشت این آگهی تبلیغاتی بود که به سرعت و یک شبه موفق شد ورد زبان همه طرفداران برند گردد. ناگفته نماند که پس از پخش آگهی تبلیغاتی، آمار فروش محصولات Old Spice یازده درصد افزایش یافت. این عطر و بوی خوش به وضوح جذابیتی به مرد مورد علاقه شما میدهد که نمیتوان آن را انکار کرد.
تاثیر گذار ترین و بهترین آگهی های تبلیغاتی تلویزیونی در تمام دوران باید آن قدر جذاب و به یاد ماندنی باشند تا جایگاهی سمبلیک نزد همگان پیدا کنند. شما احتمالا بسیاری از این آگهی های تبلیغاتی تلویزیونی معروف را میشناسید و این بدان معنا است که آنها در رساندن پیام مورد نظر خود به مخاطب موفق بوده اند.
coca