- وایرال ( Viral ) چیست و به چه معناست ؟
- آیا میدانید که چطور یک پست را در شبکه های اجتماعی یا فضای دیجیتال وایرال Viral کنید؟
- مطلبتان را جامع و کامل کنید.
- کلمات کلیدی استفاده کنید.
- مطالبتان را در شبکههای اجتماعی مطرح کنید.
- اشتراکگذاری در فضای وب و دیجیتال
- استفاده از عکس و محتوای تصویری
- لینک بازگشت به وبسایت
وایرال ( Viral ) چیست و به چه معناست ؟
کلمه وایرال (viral) در لغت به معنای ویروسی است و در اینترنت نیز برای برخی از عکس ها و ویدئو ها استفاده میشود. چرا؟ خب، اگر بخواهیم بطور ساده این قضیه را بیان کنیم، میتوان اینطور فکر کنیم که اگر اینترنت رو به عنوان جهان ،و سایت های اینترنت را نیز بدن انسان درنظر گرفت ، سایت هایی همانند یوتیوب و اینستاگرام و اسنپ چت و فیسبوک و … شبکه مجازی و عاملیت انتشار ویروس در نظر گرفت . در اینصورت کاربران نیز نقش سلول را دارند و اما فیلم و عکسی که در این وبسایت ها منتشر میشوند میتوانند نقش ویروس را داشته باشند.
یک ویدئو در یوتیوب (بدن انسان) منتشر میشود ، کاربران آن را میبینند و به اشتراک میگذارند (بدین معنی که کاربران به این ویروس آلوده شدند) ،ویدئو به سرعت تکثیر میشود عده زیادی آن را میبینند و اکنون یک ویدئوی ویروسی بوجود آمده است. و وایرال شده است.
مطالعه بیشتر: ویدیوی وایرال ابزاری برای برندها
آیا میدانید که چطور یک پست را در شبکه های اجتماعی یا فضای دیجیتال وایرال Viral کنید؟
حتما میدانید که وایرال چیست و وایرال کردن به چه معناست. اما اگر بخواهید بدانید که یک مطلب را چگونه وایرال کنید باید به این نکته توجه کنید که برای اینکار فرمول خاصی وجود ندارد؛ اما مواردی هست که شما میتوانید با به کار بستن آنها مطلبتان را بیشتر محبوب کنید.
وقتی پستهایتان وایرال شود، قطعاً موفقیت شما افزایش مییابد.
سعی کنید تکنیکهای متفاوتی را به کار ببندید تا بفهمید چه روشی روی مطالب شما بیشترین اثر را برای وایرال شدن دارد:
مطلبتان را جامع و کامل کنید.
پستهایی که وایرال میشوند ساختار خوب و درستی دارند و مورد توجه دیگران قرار میگیرند.
پستهایی که خطا دارند از نگاه خوانندگان معتبر نخواهد بود. وقتی خوانندهای معتبر بودن سایتی را حس نکند، تمایل کمتری برای انتشار مطالب آن خواهد داشت. دو تا سه بار مطالبتان را ویرایش کنید. همچنین از شخص دیگری بخواهید که مطلبتان را بخواند و ایرادات آن را به شما بگوید. از هر راهی بهره بگیرید تا خطاهایتان را به حداقل برسانید.
کلمات کلیدی استفاده کنید.
برای اینکه پستهای وبلاگتان را وایرال کنید باید کاری کنید تا مردم بهراحتی آنها را بهصورت آنلاین پیدا کنید.
چند کلمه اصلی و عبارت ترکیبی مربوط بهعنوان پستتان را جزو کلمات کلیدی قرار دهید. کلمات کلیدی انتخابی شما باید از تیتر، خط اول و خط آخر مطلبتان انتخاب شود همچنین روی کلمات مرتبط با مفهوم متن نیز کار کنید و سعی کنید از انتخاب کلمههای رایج در موتورهای جستجوگر پرهیز کنید که این کار یک امتیاز منفی برای شما محسوب میشود.
مطالبتان را در شبکههای اجتماعی مطرح کنید.
یک شبکه اجتماعی جایی است که هر چیزی در آن امکان وایرال شدن دارد.
وقتی پست جدیدی میگذارید مطمئن باشید که مخاطبانی جذب آن خواهند شد. وبلاگتان را با سؤالی در رابطه با مطلبتان آغاز کنید تا مخاطبان متوجه مفهوم آن شوند. این کار باعث میشود تا مردم مطلبتان را بخوانند و در بخش نظرات جواب سؤال شما را بدهند.
اشتراکگذاری در فضای وب و دیجیتال
با صاحبان وبلاگهای دیگر که مرتبط با حیطهی کاری شما هستند صحبت کنید و به آنها پیشنهاد دهید که اگر مطالب شما را لینک کنند شما هم مطالب مرتبط با وبلاگتان را از سایت آنها لینک خواهید کرد.
این کار هم موجب میشود که مطلبتان در دید تعداد بیشتری از مردم قرار بگیرد و هم شما را به وبلاگهای دیگر متصل میکند که بسیار مفید خواهد بود.
استفاده از عکس و محتوای تصویری
یک پست وبلاگی خوب همیشه تعدادی عکس دارد.
شما میتوانید عکسهایتان را متناسب با کلمات کلیدی انتخاب کنید. از کلمههای کلیدی موردعلاقه مخاطب بهره بگیرید و آنها را در عکسهایتان قرار دهید. عکسها میتوانند تا حدودی هدف مطلبتان را بازگو کنند.
لینک بازگشت به وبسایت
هنگام پست کردن یک مطلب مطمئن شوید که حداقل 2 لینک بازگشت به سایت وجود دارد.
بهترین کار این است که از کلمات کلیدی مرتبط با مطلبتان استفاده کنید. کلماتی که مردم تمایل دارند مطالب بیشتری در رابطه با آن در سایتتان پیدا کنند.
سلا م ممنون بسیار مفید
با تشکر از شما
سلام
مطلب بسیار خوب و مفیدی بود. شخصا سعی میکنم به همه این موارد توجه داشته باشم.
توصیه میکنم برای واژه viral در متن یک معادل فارسی تعریف کنید و در ابتدای متن هم خود این مفهوم رو کمی توضیح بدید.
موفق باشید
دوست گرامی بهترین و مناسبترین واژه فارسی بجای وایرال همانواژه پخش کردن است ،,,
مرسی علی جان از نظرت
مقاله آموزشی خوبی بود و تشکر بابت ارایه ان. لطفا از مقالات اموزشی این چنین بیشتر ارایه بدید خیلی از پست ها جنبه معرفی تبلیغات شرکت ها را دارد و نکات اموزشی کمتر هست